Afbeelding

Watersportvereniging Flacquee viert 60-jarig jubileum

Algemeen 657 keer gelezen

MIDDELHARNIS - Watersportvereniging Flacquee luidde afgelopen zaterdag haar 60-jarig jubileumjaar in met een uitgebreide lunch voor bijna 100 personen aan het Vingerling te Middelharnis. 

Hieraan voorafgaand werd het jubileumjaar officieel ingeleid met een speech door de voorzitter Corné Peeman, die hierin onder andere memoreerde aan de oud oprichters van de vereniging: de heren Wijnhof, den Hollander, Roon, Den Baars en Joppe.

De openingshandeling werd verricht door twee leden op leeftijd die op vrijwillige basis veel voor de vereniging betekent hebben: Johan Kruider en Hans Dekkers. Vervolgens werd de dag gestart met de lunch, waarna in groepen een rondleiding door het dorp plaatsvond onder leiding van Jan Bot en Adri de Gans, die de deelnemers veel wetenswaardigheden over het dorp hebben verteld. Verhalen die zelfs voor een aantal geboren Flakkeeers nieuw bleken te zijn. De dag werd afgesloten met een heerlijke soepmaaltijd gevolgd door een jubileumquiz, waarbij de winnaars met een heus aandenken in de vorm van een medaille in het zonnetje zijn gezet. “Mede door het mooie weer was het een heel geslaagde dag als start van het jubileumjaar, waarin nog meer festiviteiten in het verschiet liggen”, aldus de watersportvereniging.

Uit de krant