Afbeelding

Zangeres Eline geeft concert in Ouddorp

Algemeen 645 keer gelezen

OUDDORP - De Doopsgezinde Gemeente Ouddorp organiseert op vrijdag 31 mei een benefietconcert met zangeres Eline. Deze avond staat in het teken van de mudraise voor International Justice Mission (IJM). IJM zet zich in om mensen in armoede te beschermen tegen geweld, mensenhandel en slavernij. 

De meeste mensen zullen zangeres Eline kennen van het nummer ‘Jezus Overwinnaar’, dat in verschillende varianten miljoenen keren werd gestreamd. Maar inmiddels zijn ook ‘Door en door goed’, ‘Abba’ en ‘Wees Verhoogd’ nummers die vaak in kerken worden gezongen of door mensen worden beluisterd via Spotify of Youtube. Met haar nieuwe album ‘Levenswoorden’ bracht Eline het afgelopen jaar in haar eigen woorden “een ode aan de kwetsbaarheid”. Rondom de liedjes deelt Eline ook verhalen uit haar eigen leven, maar ook verhalen waar ze mee geconfronteerd werd die tot de nieuwe muziek hebben geleid.

De entreeprijs voor het concert is 20 euro. Er wordt een collecte gehouden, waarvan de opbrengst geheel naar het goede doel gaat. Er kunnen 300 mensen aanwezig zijn, dus het is raadzaam om snel tickets te bestellen. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal is open vanaf 19:00 uur. Je kunt gratis parkeren op kleine loopafstand van de locatie: Dorpstienden 3 in Ouddorp. Bestel je tickets op: www.doopsgezindouddorp.nl/eline.

Zaterdag 8 juni strijd doet het GAAV team uit Ouddorp mee aan de Mudraise 2024 voor de organisatie International Justice Mission (IJM). Kijk voor meer informatie en om te doneren op www.mudraise.nl/raise-dgo

Uit de krant