(Foto: Jaap Reedijk)
(Foto: Jaap Reedijk)

Wervelende modeshow bij Goed voor Goed trekt veel publiek

Algemeen 281 keer gelezen

SOMMELSDIJK - Bij Goed voor Goed in Sommelsdijk vond donderdag 18 april de Modeshow 2024 plaats. Er was veel publiek bij het evenement en via een livestream keken er meer dan 300 mensen thuis mee. Goed voor Goed kijkt terug op een succesvolle avond, waarin de modellen en de stylisten een enorme prestatie hebben neergezet.

“Het liep allemaal op rolletjes: er was een aparte haar- en visagiehoek en de loopvolgorde hing op een grote lijst. Het was soms best aanpoten, vooral als je twee keer liep. Snel alles uit en om, poederkwast erover voor de glim en weer gaan”, aldus Goed voor Goed. 

“De tunes van de dj gaven de lopers vleugels. De interactie met het publiek was geweldig. En dan de finale…daar waar je het voor doet, het slotapplaus. Natuurlijk met Viki en Els voorop. De stylisten die letterlijk alles uit de kast hebben getrokken. Het zit er weer op, maar wat was het een feestje!”

Met een show als deze komt alles waar Goed voor Goed voor staat samen. “De medewerkers die model zijn voor een dag vertroetelen we en geven we vertrouwen: go for it, je bent prachtig! Met de zorgvuldig samengestelde outfits laten we zien: je kunt zoveel meer met minder. Goed voor jou en goed voor de wereld.”

Uit de krant