Afbeelding

Ruud de Beer viert 40-jarig jubileum bij Intermezzo

Algemeen 231 keer gelezen

STELLENDAM - Volleybalclub Intermezzo hield afgelopen vrijdag haar algemene ledenvergadering in de mooie ambiance van het bedrijfsrestaurant van Damen-Maaskant in Stellendam. Een moment om terug te blikken op het voorbije seizoen en om plannen voor de toekomst te delen met de leden. Ook was er aandacht voor jubilaris Ruud de Beer die 40 jaar lid is van de vereniging. 

De Volleybalschool Goeree-Overflakkee springt in het oog. Een inmiddels vijfjarig bestaand initiatief van Intermezzo om de kwaliteit van het volleybalspel bij jeugdleden verder te verhogen. Het heeft haar doel inmiddels bewezen en de ambitie is om ook bovenregionaal een rol te vervullen door leden van omliggende verenigingen aan te trekken.

Daarnaast was er aandacht voor jubilaris Ruud de Beer die 40 jaar lid is van de vereniging. In recreatief verband spelend in al die jaren, maar ook als coach en scheidsrechter heeft hij zijn rol vervuld. Het was dan ook met trots dat voorzitter Geertjan Willemsen hem de jubilarispen overhandigde en hem tot Lid van Verdienste van de vereniging benoemde.

Het bestuur is tevreden met hoe de vereniging er financieel en organisatorisch voor staat. Het mag er toe leiden dat nog meer leden zich kunnen aansluiten bij de vereniging om zo met plezier én met kwaliteit te kunnen volleyballen. Belangstellenden zijn altijd welkom om te komen kijken bij één van de trainingen. Meer informatie is te vinden onze website vcintermezzo.nl, of stuur een mailtje naar communicatie@vcintermezzo.nl.

Uit de krant